اريج نجد
30-12-05, 02:05 am
عجينة رهيبة ما أعمل البيتز الا فيها
ويوم ما أعجنها اقسمها نصفين نصف اعمل فيه بيتزا والنصف الثاني اعمل فيها فطائر
صدقوني جربوها وادعو لي
المقادير:
2ك دقيق ملعقة خميرة
نصف كاس حليب بودرة ملعقةصغيرة B : p ( بيكنج بودر )
ملعقه صغيرة ملح نصف فنجان قهوة سكر
1كاس ماء دافئ
بعد ان تعجن
نصف فنجان شاى زبدة علي العجينة
وتعجن مرة اخرى ثم تترك لمدة ساعة.
وبعدين تقسم على صينيتين ويفضل تكون تيفال وكل وحدة تتفنن بخلطتها السرية فوق العجينة
وبعدين تشغلي الفرن من تحت الين ماتحمر ارفعيها وشوفيها وبعد ما تستوى
حاولى تخرجي جزء منها بعدين زحلقيها زحلقة علي الصحن
وقطعيها اما مثلثات او مربعات وقدميها
ويوم ما أعجنها اقسمها نصفين نصف اعمل فيه بيتزا والنصف الثاني اعمل فيها فطائر
صدقوني جربوها وادعو لي
المقادير:
2ك دقيق ملعقة خميرة
نصف كاس حليب بودرة ملعقةصغيرة B : p ( بيكنج بودر )
ملعقه صغيرة ملح نصف فنجان قهوة سكر
1كاس ماء دافئ
بعد ان تعجن
نصف فنجان شاى زبدة علي العجينة
وتعجن مرة اخرى ثم تترك لمدة ساعة.
وبعدين تقسم على صينيتين ويفضل تكون تيفال وكل وحدة تتفنن بخلطتها السرية فوق العجينة
وبعدين تشغلي الفرن من تحت الين ماتحمر ارفعيها وشوفيها وبعد ما تستوى
حاولى تخرجي جزء منها بعدين زحلقيها زحلقة علي الصحن
وقطعيها اما مثلثات او مربعات وقدميها