مهـــــآآوي
04-05-12, 07:06 am
.تشيكن زنجر
طريقة عمل فراخ أسبايسي وكريسبي
http://crispy-k.com/crispy/filemanager.php?action=image&id=22
المقادير :
- نصف كيلو صدور فراخ
- 200 جم كورن فليكس
- 10 جم ثوم مفروم
- 3 بيض
- كوب لبن
- 250 جم دقيق
- 20 جم مسطردة
- 5 جم ليمون
- ملح وفلفل
الطريقة :
- نقطع صدور الفراخ شرائح طولية بسمك 1 سم
- نتبل الفراخ بملح وفلفل وسنة ثوم ومسطردة وهوت صوص أو هريسة مغربي أو شطة مذابة مع خل وليمون ونبشر عليها سنة جوزة الطيب ونقلبها جيدا
- نضعها في التتبيلة ونضعها في الثلاجة من 5 الى 6 ساعات
- نطلع الفراخ من الثلاجة ونضع عليها شوية دقيق وبيض ولبن ونقلبها جيدا جدا كالعجينة
- نأخذ قطع الفراخ ونضعها في الكورن فليكس ونضغط عليها جدا ونقلبها فيه مع الضغط بشدة لتتماسك التتبيلة والغلافة
- نضعها في الفريزر لمدة ساعة
- نطلعها من الفريزر وننزلها في زين غزير ساخن جدا
- تقدم مع الشيبسى
http://3.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoTXwAbPqI/AAAAAAAAKwg/pwyttVG92aA/s320/2.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoTd2EQrXI/AAAAAAAAKwo/gSbJp22GO00/s320/3.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoTjZeU9LI/AAAAAAAAKww/3lhfX_4RFhw/s320/4.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoTrmKFY5I/AAAAAAAAKw4/N9rWmIH6q_k/s320/5.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoTyFbfy5I/AAAAAAAAKxA/FgRHcWPBb64/s320/6.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoT3rVujRI/AAAAAAAAKxI/rrSrP28yaOE/s320/7.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoT9NAECyI/AAAAAAAAKxQ/6N4gDtMxysU/s320/8.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUG0xuy0I/AAAAAAAAKxY/yHsJvWMmmTU/s320/9.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUMPiR1WI/AAAAAAAAKxg/pThqrtA2LMA/s320/10.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoURn2kbqI/AAAAAAAAKxo/0OjywJMBHTw/s320/11.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUX3GDBuI/AAAAAAAAKxw/2oEPtA6QVh0/s320/12.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUjZfK74I/AAAAAAAAKx4/rRojQksdUEk/s320/13.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUqp0ePqI/AAAAAAAAKyA/eIoy5c91jQY/s320/14.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUxSq99YI/AAAAAAAAKyI/Uh6F2lyws0o/s320/15.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoVsA5_snI/AAAAAAAAKyQ/KInqCN1RPm0/s320/16.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoVxiXQNwI/AAAAAAAAKyY/qroYtlI-Pig/s320/17.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoV_UYL-tI/AAAAAAAAKyg/Q0msPUL3w10/s320/18.jpg
وووبالعافية عليكم ...مهااوي
</B></I>
طريقة عمل فراخ أسبايسي وكريسبي
http://crispy-k.com/crispy/filemanager.php?action=image&id=22
المقادير :
- نصف كيلو صدور فراخ
- 200 جم كورن فليكس
- 10 جم ثوم مفروم
- 3 بيض
- كوب لبن
- 250 جم دقيق
- 20 جم مسطردة
- 5 جم ليمون
- ملح وفلفل
الطريقة :
- نقطع صدور الفراخ شرائح طولية بسمك 1 سم
- نتبل الفراخ بملح وفلفل وسنة ثوم ومسطردة وهوت صوص أو هريسة مغربي أو شطة مذابة مع خل وليمون ونبشر عليها سنة جوزة الطيب ونقلبها جيدا
- نضعها في التتبيلة ونضعها في الثلاجة من 5 الى 6 ساعات
- نطلع الفراخ من الثلاجة ونضع عليها شوية دقيق وبيض ولبن ونقلبها جيدا جدا كالعجينة
- نأخذ قطع الفراخ ونضعها في الكورن فليكس ونضغط عليها جدا ونقلبها فيه مع الضغط بشدة لتتماسك التتبيلة والغلافة
- نضعها في الفريزر لمدة ساعة
- نطلعها من الفريزر وننزلها في زين غزير ساخن جدا
- تقدم مع الشيبسى
http://3.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoTXwAbPqI/AAAAAAAAKwg/pwyttVG92aA/s320/2.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoTd2EQrXI/AAAAAAAAKwo/gSbJp22GO00/s320/3.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoTjZeU9LI/AAAAAAAAKww/3lhfX_4RFhw/s320/4.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoTrmKFY5I/AAAAAAAAKw4/N9rWmIH6q_k/s320/5.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoTyFbfy5I/AAAAAAAAKxA/FgRHcWPBb64/s320/6.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoT3rVujRI/AAAAAAAAKxI/rrSrP28yaOE/s320/7.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoT9NAECyI/AAAAAAAAKxQ/6N4gDtMxysU/s320/8.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUG0xuy0I/AAAAAAAAKxY/yHsJvWMmmTU/s320/9.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUMPiR1WI/AAAAAAAAKxg/pThqrtA2LMA/s320/10.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoURn2kbqI/AAAAAAAAKxo/0OjywJMBHTw/s320/11.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUX3GDBuI/AAAAAAAAKxw/2oEPtA6QVh0/s320/12.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUjZfK74I/AAAAAAAAKx4/rRojQksdUEk/s320/13.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUqp0ePqI/AAAAAAAAKyA/eIoy5c91jQY/s320/14.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoUxSq99YI/AAAAAAAAKyI/Uh6F2lyws0o/s320/15.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoVsA5_snI/AAAAAAAAKyQ/KInqCN1RPm0/s320/16.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoVxiXQNwI/AAAAAAAAKyY/qroYtlI-Pig/s320/17.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_ewlsCT-iKgs/TEoV_UYL-tI/AAAAAAAAKyg/Q0msPUL3w10/s320/18.jpg
وووبالعافية عليكم ...مهااوي
</B></I>