مهـــــآآوي
10-08-10, 05:58 pm
الســـــلام عليكــــم ورحمــــة الله وبركاته
كفته الدجاج بالبطاطس
:23_28_100
المقادير :
دجاجة مسلوقه خاليه من العظم
2 بطاطس متوسطه الحجم مسلوقه
3 بيضات
نص كوب بقسماط
ملح _ فلفل
زيت للتحمير
http://up.3ros.net/get-8-2010-jcb2ctj1.jpg (http://up.3ros.net/)
الطريقه:
نضع الدجاج في الفرامة ونفرمها بالشكل هذا
http://up.3ros.net/get-8-2010-og0fw2qx.jpg (http://up.3ros.net/)
ثم نضع البطاطس ونضرب
http://up.3ros.net/get-8-2010-r4oq46ht.jpg (http://up.3ros.net/)
ثم نضع البيض و الملح و الفلفل و نضرب
http://up.3ros.net/get-8-2010-ush0o2g8.jpg (http://up.3ros.net/)
ثم نضع البقسماط و نضرب
http://up.3ros.net/get-8-2010-dr0pksq9.jpg (http://up.3ros.net/)
ممكن تحتاجين شوية بقسماط زيادة مش
مشكله حطي بس مش كثير لغاية ما يطلع
المقدار بالشكل هذا ..
http://up.3ros.net/get-8-2010-0zn61d4r.jpg (http://up.3ros.net/)
نشكلها بالشكل الي نبغاه من الشكلين اللي في الصوره
و دحرجيهم في البقسماط
http://up.3ros.net/get-8-2010-hsikxzdr.jpg (http://up.3ros.net/)
ندخلها الثلاجه ربع ساعه و بعدين حمريها في زيت غزير
http://up.3ros.net/get-8-2010-su2gwho0.jpg (http://up.3ros.net/)
و قدميها بالشكل هذا معاها سلطه زبادي
http://up.3ros.net/get-8-2010-9xzsqp2z.jpg (http://up.3ros.net/)
وعليكم بألف ستين مليون عافية ...
@ مهاااااااااوي @
كفته الدجاج بالبطاطس
:23_28_100
المقادير :
دجاجة مسلوقه خاليه من العظم
2 بطاطس متوسطه الحجم مسلوقه
3 بيضات
نص كوب بقسماط
ملح _ فلفل
زيت للتحمير
http://up.3ros.net/get-8-2010-jcb2ctj1.jpg (http://up.3ros.net/)
الطريقه:
نضع الدجاج في الفرامة ونفرمها بالشكل هذا
http://up.3ros.net/get-8-2010-og0fw2qx.jpg (http://up.3ros.net/)
ثم نضع البطاطس ونضرب
http://up.3ros.net/get-8-2010-r4oq46ht.jpg (http://up.3ros.net/)
ثم نضع البيض و الملح و الفلفل و نضرب
http://up.3ros.net/get-8-2010-ush0o2g8.jpg (http://up.3ros.net/)
ثم نضع البقسماط و نضرب
http://up.3ros.net/get-8-2010-dr0pksq9.jpg (http://up.3ros.net/)
ممكن تحتاجين شوية بقسماط زيادة مش
مشكله حطي بس مش كثير لغاية ما يطلع
المقدار بالشكل هذا ..
http://up.3ros.net/get-8-2010-0zn61d4r.jpg (http://up.3ros.net/)
نشكلها بالشكل الي نبغاه من الشكلين اللي في الصوره
و دحرجيهم في البقسماط
http://up.3ros.net/get-8-2010-hsikxzdr.jpg (http://up.3ros.net/)
ندخلها الثلاجه ربع ساعه و بعدين حمريها في زيت غزير
http://up.3ros.net/get-8-2010-su2gwho0.jpg (http://up.3ros.net/)
و قدميها بالشكل هذا معاها سلطه زبادي
http://up.3ros.net/get-8-2010-9xzsqp2z.jpg (http://up.3ros.net/)
وعليكم بألف ستين مليون عافية ...
@ مهاااااااااوي @